Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

Новая тема Ответить
lewismcclure
#1 Оставлено : 6 декабря 2018 г. 11:20:56(UTC)
Цитировать
lewismcclure

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 06.12.2018(UTC)
Сообщений: 2
Du kan hämta det från www.skortmall.com

Efter den officiella avslöjar veckan sedan förväntas denna beige-färgade Adidas NMD Factory Store Sverige äntligen debutera snart, men i första hand utomlands först. Officiellt kallad Vapor Grey, den snygga modellen är definierad av dess övre och övre EVE-insatser på andningsolen som draperas i respektive färgväg. En fransk "La Marque Aux 3 Bandes" -text kompletterad med en ren, vit boost-enhet, vilket betyder - The Brand with Three Stripes - smyckar framsidan av de två pluggarna på varje sko.

Med City Sock i svart förenas med sin släpp, är det här paret väsentligen skuggat i orört vitt. Består av breathable Primeknit kompletteras den snygga komponenten med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna, vilket visar det ikoniska trestripmotivet. Ytterligare detaljerad med en socka-liknande krage är sneaker utrustad med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen Adidas NMD Butik Sverigepluggar i blått och rött.

Adidas NMD Online Sverigei vit visas i en närmare bild av dess senaste funktion, eftersom modellen är inställd på att komma fram till utvalda konton utomlands i helgen. Med en ren och andningsbar Primeknit-övre, är den snygga komponenten detaljerad med tekniska svetsade tejpöverdrag på sidopanelerna och visar den tyska sportklädmärkesens ikoniska tredimensionella motiv. Utrustad med en strumpliknande krage för en jämn och bekväm passform, är sneaker rundad ut med en matchande fullängdssula-enhet med utmärkta EVA-pluggar i livfulla toner av blått och rött.

Definierad av sin andningsbara Primeknit-konstruktion kompletteras den snygga modellen med dess signaturtekniska svetsade tejpöverlägg på sidopanelerna, vilket också visar etikettens ikoniska trestripsmotiv. Ytterligare detaljerad med en strumpliknande krage för att säkerställa en mjuk och bekväm passform, förutom en TPU-märkt överlägg på hälen för förstärkning, är sneaker färdig Adidas NMD ?terf?rs?ljareen matchande fullängds-enhet som är utrustad med kontrasterande blå och röd EVA pluggar.

Efter den officiella avslöjningen presenteras nästa färgväg av den nyintroducerade Adidas NMD Grossist Sverige i detalj med det senaste galleriet. Sportande en vibrerande gul guldfärg över dess andningsbara och invecklade stickade övre, den iögonfallande komponenten accentueras med träffar av svart smycken ögonblicken, snören, hälfliken, delar av sin mellansula, såväl som dess inre foder och krage sektion .

Быстрый ответ Показать форму быстрого ответа
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Новая тема Ответить
Быстрый переход  
Вы можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы можете отвечать в этом форуме.
Вы можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.105 секунды.