Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

Новая тема Ответить
sdmndsmnn
#1 Оставлено : 2 октября 2018 г. 6:27:02(UTC)
Цитировать
sdmndsmnn

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 02.10.2018(UTC)
Сообщений: 2
Откуда: dsfasdf


adidas schoenen 2018 De Sobakov eert de geest van de moderne voetbalcultuur. Deze stretchy gebreide schoenen hebben een felle uitstraling met reflecterende uitdraaibare 3-strepen en een agressief gevormde rubberen buitenzool. Een link naar voetballegende Swerving 3-Stripes en offsetveters herinneren aan de iconische details van de '00s adidas Predator Precision Distinctive Sobakov esthetiek Een geboetseerde buitenzool met een golvend visgraatpatroon is een bepalend kenmerk van het Sobakov-ontwerp.

adidas schoenen damen kopen De Sobakov gebruikt een zwart gebreid bovenwerk met leren slagen op de tong en hiel. Een unieke styling van de traditionele Three Stripes van het merk wikkelt zich ook rond de hiel in een wit leer. Het bovenste zit bovenop een golvende gom buitenzool.

adidas schoenen herren goedkoop Nu voetbal weer centraal staat met het WK kick-off deze week, presenteert adidas Originals een moderne versie van de 'casual voetbalschoen' in de vorm van de nieuwe Sobakov.

adidas sobakov wit adidas heeft plannen onthuld voor een nieuw door voetbal geïnspireerd silhouet, bekend als de Sobakov. De introductierelease van de stijl wordt gekenmerkt door een rechttoe rechtaan zwart gebreid bovenwerk en een stevige buitenzool van gom, wat zorgt voor een toegankelijke maar opvallende sneaker. Met name stippen leer in de hiel van de schoen en tonggebieden, terwijl wit leer de kenmerkende merknaam Three Stripes tot leven brengt.

https://www.newbsports.com/
Быстрый ответ Показать форму быстрого ответа
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Новая тема Ответить
Быстрый переход  
Вы можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы можете отвечать в этом форуме.
Вы можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.113 секунды.