Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

Новая тема Ответить
accurate
#1 Оставлено : 6 мая 2018 г. 6:14:42(UTC)
Цитировать
accurate

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 06.05.2018(UTC)
Сообщений: 3Converse ved, Converse Mænd sko rabat hvordan man laver en klassisk sneaker. Prøv og tænk på en Converse sko, der ikke er indskrevet i modekulturhistorie. Ja, det kan du ikke. En 90'er streetwear hæftning, Converse One Star super simple stil og robust konstruktion har det rullende tilbage med en hævn.

Hvis du kigger Converse sko kvinder læder op 'retro kick' i sneaker ordbogen, vil One-Star være i definitionen lige ved siden af ​​Chuck Taylor. Tilføjet til Converse line-up i 1970'erne, blev denne sko brugt af skatere hele 1990'erne, og igen nu. The One Star blev favoriseret for sin ekstra støtte og holdbarhed takket være en polstret ankel og forstærket tåpude. Aldrig ofre sin slanke silhuet og lav profil, det giver et raffineret look med ekstra komfort og alsidighed. Emblazoned med det øjeblikkeligt genkendelige udskårne stjernedesign er One Star perfekt, hvis du jager en autentisk vintage vibe sneaker.

Vi har kappet Converse sko bedste rabatter nogle solide muligheder fra Converse til genudgivelsen. Den Converse One Star i premium læder kommer i to slanke farver. Den Hvide / Sort / Hvide er tilgængelig i Herre og Kvinders størrelser, og har en klassisk hvid læder øverste og sål enhed. Modsat af en tynd sort midtsåge stripe, stjernelogo og foring, er denne sko en go-to til skarpe casual outfits. The Mens Black / White leverer en super glat farve. Med en hvid sål enhed skaber den hele sorte øvre en slank finish. Kast det på med jeans og en tee denne sæson for et poleret streetwear kit.

Selvom Converse Converse sko forstår vigtigheden af ​​at respektere deres klassikers integritet, har de lavet de rigtige tweaks til at løfte One Star's præstationer til moderne sneakerstandarder. Tilføjelsen af ​​den revolutionerende Lunarlon indlægssåle enhed har Converse perfektioneret One Star. Den innovative Lunarlon sål er designet til at tilføje letvægts, overlegen støtte til brugeren.


http://www.kaiisko.com/
Быстрый ответ Показать форму быстрого ответа
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Новая тема Ответить
Быстрый переход  
Вы можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы можете отвечать в этом форуме.
Вы можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.115 секунды.