Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

Новая тема Ответить
gdysfr56
#1 Оставлено : 19 января 2018 г. 12:17:59(UTC)
Цитировать
gdysfr56

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 19.01.2018(UTC)
Сообщений: 6

Den tyske sportsleder Adidas (udvidet lokaliseringsinformation) har etableret udendørsafdelinger siden 1991. Udendørsproduktvirksomheden i de seneste år har ikke været så varmt, selvom den har verdens største distributionsnet adidas yeezy boost 350 v2 danmark. For nylig har Adidas annonceret, at den ville åbne sin første uafhængige udendørs butik i Kina med en høj lyd. For dette sagde lederen af ​​Adidas udendørsproduktsektor Rolf Reinschmidt i interviewet, at "Adidas 'salgsydelse var god med salg af 300 millioner euro, samme år steg med 40% i det sidste år. Og jeg tror, ​​at opførelsen af ​​Adidas udendørs sportsforretninger vil bidrage meget til sin plan om at komme ind på udendørsmarkedet over hele linjen.

Med undtagelse af Adidas, et børsnoteret selskab med hovedsagelig handel med sportssko alene forskning og udvikling, produktion og salg - Taiya vil også investere meget i sit datterselskab af opførelsen af ​​RAX udendørs sport brand projekt, hvor investeringen er anslået 46.4988 millioner Yuan, hvoraf software og hardware faciliteter koster 6.38 million Yuan, de nuværende midler er 40.1188 millioner Yuan. Næsten på samme tid, født inden for udenrigshandelen behandling, samledes Lung Tak Group snesevis af partnere over hele landet for at få en snak i navnet på sit nyoprettede udendørs udstyr mærke, der ønsker at overgå til den indenlandske udendørs udstyr marked.


Faktisk viser optimisme på udendørs sportsmarkedet på samme tid for Taiya og Lung Tak Group ikke et indfald. I begyndelsen af ​​juni i år havde Taiya-aktier allerede udgivet en rapport med titlen Analyse af Udendørs Udstyr Marked og Konkurrencepotentiale i Taiya, hvor det blev konstateret yeezy boost 350 v2 adidas, at det kinesiske udendørs marked var i en bullish trend, og at markedet for udendørs sportsudstyr ville vokse ved den sats på 50% hvert år, og de potentielle toppe af det kan gå ud over 10 milliarder yuan.

Således har udendørssportsindustrien vundet sin forår med en vedvarende økonomisk vækst. Nogle eksperter har analyseret, at udendørs sport ikke kun er en populær bevægelse, men også en industri med den startede skala sort yeezy boost 350 v2, branchen er knyttet til og på samme tid har visse indflydelse på selve bevægelsen som almindeligvis betegnes som "industrikæde". Men han indenlandske sko virksomheder er ikke perfekte i deres udendørs sportssko og beklædningsindustrien, og minoriteten af ​​dem specialiserer sig i udendørs sportsfunktionelle stoffer og udnyttelse af udendørs sportssko materialer, og der er ingen dannelse af klyngen effekt.

De relevante data viser, at størrelsen af ​​markedet for udendørs sportsartikler i Kina i 2001 kun var fire eller fem millioner adidas nmd danmark, mens den i 2006 nåede op på 2,6 milliarder yuan, den gennemsnitlige årlige vækstrate er mere end 100%. Og i 2010 nåede udendørssalget i Kina 6 milliarder til 8 milliarder kroner. Tallet forventes at stige til 10 milliarder yuan i 2011. Nu, selv om salget skalaen mellem de enkelte virksomheder er relativt stor, stiger det udendørs sportsmarked i Kina med en høj hastighed på 30% hvert år og investeringer i det indenlandske udendørs sportsmarked og forbrugergrupper udvikler sig hurtigt, derfor vil salget mellem udendørs sports mærker og traditionelle sportsmærker gradvis blive reduceret.
Быстрый ответ Показать форму быстрого ответа
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Новая тема Ответить
Быстрый переход  
Вы можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы можете отвечать в этом форуме.
Вы можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.084 секунды.