Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

Новая тема Ответить
dccJack2
#1 Оставлено : 23 августа 2017 г. 6:21:16(UTC)
Цитировать
dccJack2

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 23.08.2017(UTC)
Сообщений: 2De Adidas Equipment pearl grijs Sale Nederland Support blijft haar weg naar accounts in nieuwe colorways. We hebben onlangs de satelliet blauwe kleurweg bekeken, en nu hebben gedetailleerde foto's van een versie die plannen om volgende maand racks te raken. De loper wordt gezien in een mix van suede en mesh, en is grijs, rood, zwart en wit gekleurd.Adidas verspilde geen tijd om een ​​vrouwenkleurstof te laten vallen op een van hun meest gepraat over schoenen van 2016. De adidas EQT Support ADV in de Clear Pink colorway is nu beschikbaar over de hele wereld. Hier zijn een aantal foto's van de schoen aan de voet. Uit het sneaker model boven die een man blijkt te zijn, lijkt het alsof deze "vrouwens" kleurweg ook door de mannen kan worden gedragen.

Ben je een fan van moderne technologie maar ook een zachte plek voor klassieke esthetiek? Als u ja hebt geantwoord, is de adidas EQT Running Guidance 93 Primeknit voor u gemaakt. Als de klassieke 90's adidasloper een modern makeover geeft, is deze remixed versie van de schoen zeker een perfecte combinatie van modern en vintage.Adidas had vanmorgen twee nieuwe kleurwegen van de Adidas Equipment vapour roze te koop ADV 91-16. Een kwam in Wit, terwijl de andere in Black kwam. Beide offertes rock tonal (ish) kijken met uitzondering van de hits van Gray die er doorheen gevonden worden. Opmerkelijke eigenschappen die dit model speciaal maken, zijn de taped mesh en neopreen combinatie. De lint Three Stripes branding op de panelen om het klassieke EQT motief te geven, en de polymeer eyelet & hiel clip helpt de schoen zijn unieke look.

Het is redelijk makkelijk om te zien dat de Adidas Equipment offWit outlet Running Support ADV veel archief-inspiratie erin heeft. Met het ATV-model terug naar zijn EQT-wortels, komt de schoen in de klassieke Sub Green-kleurweg om het meer van een OG-look en gevoel van de EQT-lijn te geven.De adidas EQT Cushion 93 Primeknit is een gemoderniseerde versie van het klassieke Adidas EQT Cushion 93 door het een Primeknit-gebouwd bovenblad te geven. Kenmerken die uitstaan, zijn de Sub Green hits die doorheen worden geplaatst, de gestreepte tong, de branding op de hiel trekker en de lint Three Stripes branding.

We hebben u de Adidas Equipment vapour groen Korting Guidance 93 "Black & White" Pack getoond, maar deze nieuwe afbeeldingen maken de sneakers beter rechtvaardigheid. Natuurlijk is de adidas Originals Equipment Guidance 93 het meest populair voor de Pusha T-samenwerking die zich op de meest top 10 van 2015 lijst van sneakers liefhebbers heeft bevestigd (ja, ik weet het maar maart). Toch stond adidas er niet op - dit Black & White-pak is prachtig en deze foto's die het vakmanschap en de kwaliteitsmaterialen onderstrepen, lijken op veel minder troostprijs.

De Adidas Equipment Aanbieding Support 93-16 is een perfecte combinatie van het verleden dat het heden ontmoet, omdat de klassieke adidas EQT Running Support 93 wordt opgewaardeerd en gemoderniseerd door het een Boost uitgeruste eenzijdige eenheid te geven.De nieuwe adidas Originals SS17 EQT collectie markeert een nieuw hoofdstuk in hun Equipment serie. Zei de eerste EQT-aflevering van 2017, deze nieuwe lijn brengt een hele nieuwe look en richting naar de 90's franchise. Op zoek naar klassieke modellen een modern design, presenteert Adidas Originals een gloednieuwe iteratie van het EQT Support ADV-silhouet, samen met een gewaagde nieuwe look van de EQT-ontwerpfilosofie, bekend als de EQT Support 93/17.

Быстрый ответ Показать форму быстрого ответа
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest (2)
Новая тема Ответить
Быстрый переход  
Вы можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы можете отвечать в этом форуме.
Вы можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.143 секунды.