Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

Новая тема Ответить
agathemaelys
#1 Оставлено : 27 июля 2017 г. 12:36:52(UTC)
Цитировать
agathemaelys

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 27.07.2017(UTC)
Сообщений: 2
Откуда: 123De geschiedenis van de schoen in een notendop: adidas stan smith heren zwart wit gaf zijn eerste tennis sneaker in 1963 uit, die twee jaar later als de "Robert Haillet" na de Franse tennisspeler werd gebrandmerkt. Toen Haillet wegging, vervangde het bedrijf hem met Stan Smith, toen de # 1 speler ter wereld (nog steeds in South Carolina, Smith onlangs door The New York Times werd geprofileerd). In 1971 werd de schoen bekend als de 'adidas Stan Smith', maar voor veel van de jaren '70 vertoonde de schoen het gezicht van Smith met 'Haillet' boven het identiteitscrisis. Het raakte echt in de jaren 80, maar werd pas een modeverschijnsel. Een van de beste tennisschoenen van alle tijden - zowel in verkoop als in invloed - Complex noemde het 14e op de lijst met meest invloedrijke sneakers ooit.

Velen hebben gehoord van de legendarische adidas stan smith purple rain sneaker. Maar weinig zijn ervan bewust dat de schoen, die voor het eerst in 1963 werd geïntroduceerd en onlangs als een van de belangrijkste sneakers ter wereld werd beschouwd, heet zijn van de voormalige nr. 1 tennisspeler Stan Smith. Om te starten, waren veel van de trendsetters die vandaag in Stan Smiths rondkwamen, waarschijnlijk zelfs niet geboren toen Smith in 1985 uit tennis was ontslagen.

Als je denkt dat we te laat zijn met dit adidas stan smithgrijs-verhaal, dan kan ik een raadsel raken over wat je speelde in onze collectieve manier van het afgelopen halve decennium. Want voor de afgelopen vijf jaar, onbewust of niet, hebben we samen een tijdschrift gedefinieerde mode schoenen geschiedenis gemaakt. Peak Stan Smith kan goed zijn voor de tieners (we hebben nog steeds geen officiële naam voor 2010, doe je?) Welke spijkerbroekjes waren de nugten. Als u denkt dat het fenomeen van Stan Smith ruim een ​​jaar geleden is afgerond, dan zijn uw minimale witte trainers met hun afgeronde teen en groene hakvulling waarschijnlijk een beetje vernield en vermoedt u waarschijnlijk dat u ze niet meer kunt dragen. Misschien denk je dat ze voorbij zijn. Vooral omdat goed geklede mama's op de school in hun jaren 40 lopen, dragen ze. De waarheid is dat modemensen niet kunnen erkennen dat Stan Smiths in 2015 bezat, maar echt wereldbewijs zegt dat, "Oh, ja, dat deden ze."

Het adidas stan smith st dames -effect nam ook vast in de muziekindustrie. Het merk produceerde iteraties van de trainer met verschillende bekende gezichten op de tong - waaronder A $ AP Rocky en Stan Smith zelf. Zanger Pharrell Williams heeft zijn eigen lijn van handgeschilderde Stan Smiths vrijgegeven, die bijna direct uitverkocht werd. Toen kwam YouTube liefdesbrieven naar de stijl van acteurs Will Arnett, Max Greenfield en Ana Girardot; Tennisster Andy Murray; Muzikanten Sky Ferreira en Momo Wu, DJs Kim Ann Foxman en Terranova; Ontwerpers Lucio Castro en Louis-Marie Castelbajac; Evenals kunstenaars Hisham Akira Bharoocha en Xander Gaines. Het was een niet-subtiele en zeer effectieve culturele liefdebom.

http://www.snstuff.net/
Быстрый ответ Показать форму быстрого ответа
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Новая тема Ответить
Быстрый переход  
Вы можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы можете отвечать в этом форуме.
Вы можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.052 секунды.