Добро пожаловать, Гость! Чтобы использовать все возможности Вход или Регистрация.

Уведомление

Icon
Error

Новая тема Ответить
dgiduegdkb
#1 Оставлено : 7 декабря 2017 г. 6:11:40(UTC)
Цитировать
dgiduegdkb

Статус: Newbie

Группы: Registered
Зарегистрирован: 07.12.2017(UTC)
Сообщений: 3Marts betyder kun én ting for mange af os i sneaker community: nike air max bw flax pack! Og som Air Max Day nærmer sig, bliver vi klar til at fejre ved at fremhæve Air Max Master, Tinker Hatfield, med et af hans største Air Max-bidrag. For at fejre 25 års jubilæum tager vi et kig på Air Max BW.

Nu kan gamle skolehoveder glæde sig endnu mere takket være, at Nike dropper endnu en OG fra begyndelsen af ​​90'erne, nike air max bw ultra se khaki i 'Marina Blue', som ikke har været tilgængelig for re-cop i de 25 år siden vi først så skoen på hylder. Fremstillet ved brug af neopren mesh og suede overdele og en større end livet 'Big Window' Air-Sole enhed anbragt i sneakersålen. Gummieret Nike Swoosh løber fra den ene side af sneaker til den anden.

Nike air max bw og persian violet skulle altid blive en klassiker. Det var en af ​​de originale bunker af Air Max-silhuet for at komme direkte fra tanken på sneaker designmester Tinker Hatfield. Først udgivet i begyndelsen af ​​90'erne fulgte det direkte fra Air Max 90. Det brugte samme luftenhed som AM90, men havde et større vindue i mellemsålen, hvilket gav den det BW (Big Window) -mærke. I det er OG colourway af sort, hvid og 'Persian Violet' blev det hurtigt en favorit for løbere, men var mest populær som en livsstilssko. Tidspunktet for sin udgivelse var perfekt, fordi det blev en must have stil for dem, der elskede deres hip hop og rave musik.

Nike air max bw premium dark loden er en rigtig klassiker! Ikke for ingenting, minde elskere denne sneaker som Air Max 'Classic'. I mellemtiden er navnet ændret til 'BW', som repræsenterer Big Window. Hvorfor? Det er Air Max med den største synlige luftenhed i hælen. (Bortset fra 360 grader Air Max 2017 selvfølgelig!). Den fede og rene mørkeblå øvre kommer med læder, nubuck og mesh. Denne kombination af materialer sikrer en solid, lækker ikonisk Air Max. Vi håber Air Max BW vil forblive et stykke tid!

http://www.shoesmarkdk.com/
Быстрый ответ Показать форму быстрого ответа
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest
Новая тема Ответить
Быстрый переход  
Вы можете создавать новые темы в этом форуме.
Вы можете отвечать в этом форуме.
Вы можете удалять Ваши сообщения в этом форуме.
Вы можете редактировать Ваши сообщения в этом форуме.
Вы не можете создавать опросы в этом форуме.
Вы можете голосовать в этом форуме.

Форум YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
Страница сгенерирована за 0.078 секунды.